online sportkleding kopen lees de tips!

Ben je op zoek naar goede sportkleding? Dan hebben wij een paar tips voor jou waar je op moet letten als je deze online koopt. Neem daarom de tijd om het artikel door te nemen en dan kun je succesvol online wat leuke sportkleding kopen en weer lekker sporten!

online sportkleding kopen

Voor wie is de sportkleding?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen voor wie is de sportkleding bedoeld? Is het voor jezelf, dan kun je sneller wat scoren. Is het voor je partner? Let dan goed op de maten en ook voor de kinderen zal je even goed moeten kijken wat er geschikt is en welke maten er beschikbaar zijn. Misschien zoek je wel voor een heel team kleding en dan is het goed om eens naar de prijzen te vragen. Soms is een korting mogelijk als je meerdere kledingstukken koopt voor bijv. een heel team. Zo is het ook leuk dat iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen en dan ben je nog meer een team!             

Voor welke sport is het bedoeld?

De sport waar het voor is, is ook van belang, zoek jij een trainingsbroek welke wat dikker is omdat je buiten gaat sporten in de wintermaanden of juist wat dunner en korter? Het ligt er echt aan welke sport je beoefent wat je nodig hebt. Dus let daar goed op en vraag eventueel bij de sportclub of aan medesporters na wat zij hebben qua sportkleding. Denk er ook aan of dat zakken in de broek bijv. handig is voor het sporten en dan met een rits bijvoorbeeld of liever niet? Allemaal kleine dingen waar je rekening mee kunt houden als je je sportkleding uit gaat kiezen.  

Welke maat heb je nodig qua sportkleding?

Soms kan sportkleding klein uitvallen en dan zit het erg strak, dat is niet bij alle sporten erg prettig. Het ligt er ook aan wat jij zelf fijn vindt. Maar meestal willen sporters kleding die wat losser zit en die kun je dan ook hier bestellen. Bekijk daarom goed hoe dat de maten uitvallen en dan kun je daar rekening mee houden als je je bestelling plaatst. Ook kan de kleur van invloed zijn op de sport die je doet. Als je erg vies kan worden dan is donkere kleding vaak wel wat prettiger dan heel lichte kleding waar je alles op kunt zien.

Tips sportkleding online kopen

Nog een paar tips voor je op een rijtje als je online sportkleding wilt bestellen. Lees ze op je gemak door en doe er je voordeel mee:

–          Zijn er aanbiedingen? Welke korting krijg je? Heb je een kortingscode nodig? Tot wanneer is de actie geldig?

–          Zoom altijd in op de afbeeldingen zodat je de sportkleding van alle kanten goed kunt bekijken. Je ziet dan ook of dat er touwtjes zijn, ritsen, zakken etc.

–          Welk merk spreekt je aan? Of hoeft het geen merk te zijn? Daar kun je ook eens naar kijken en dat kan ook van grote invloed zijn op de prijs. Grote merken zijn vaak erg duur en dure kleding is niet altijd nodig om fijne kleding te scoren om te sporten.

–          Betaal je verzendkosten? Soms heb je vanaf een vast bedrag geen verzendkosten en het zou ideaal zijn als je daar gebruik van kunt maken.

–          Welke garanties heb je? Tot wanneer mag je bijv. sportkleding terugsturen?

–          Moet je vooraf betalen of pas achteraf? En hoe kun je dan betalen? Met iDeal of ook anders?

–          Twijfel je, bestel dan twee maten, dan kun je altijd een kledingstuk terugsturen wat niet past.

–          Combineer kleding met elkaar als je dan meer korting krijgt.

–          Selecteer de juiste kleur en maat en controleer dat ook voordat je je bestelling door hebt gevoerd.

–          Lees de voorwaarden altijd door, zodat je weet waar je mee akkoord gaat als je online gaat bestellen.

volg ons op Facebook
Tagged ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial