Wanneer voetbalschoenen toch echt weggooien?

Veel mensen die voetballen hebben het wel eens gehad een paar voetbalschoenen die echt fijn zaten en die wel geluk leken te brengen. Die paar voetbalschoenen waar je topscoorder van de competitie werd of dat ene winnende doelpunt had gescoord. Dan wil je natuurlijk steeds doorspelen op die paar voetbalschoenen. En dan wil je ze niet weggooien en nieuwe kopen. Maar wanner weet je dat je ze toch echt moet weggooien en nieuwe kopen?

voetbalschoenen weggooien

Als er dit met je voetbalschoenen aan de hand is dat moet je echt nieuwe kopen.

Hoe fijn ze ook spelen en hoeveel geluk je er ook mee hebt gehad, als je voetbal schoenen de volgende kwalen vertonen moet je er toch echt aan geloven en een paar nieuwe voetbalschoenen gaan kopen in de winkel of op het internet online.

  • Ze stinken enorm

Als je voetbalschoenen zo erg stinken als een dood varken, moet je toch echt nieuwe aanschaffen. De stank van een heel jaar zweet en gras en modder kan erg gaan stinken als je de schoenen niet goed hebt onderhouden, maar vaak kan je er gewoon niks aan doen en komt het gewoon door het gebruik van de voetbalschoenen. Maar als je echt zo erg muffen dat zelfs je teamgenoten er last van hebben moeten ze echt weg.

  • De schoenen hebben erg versleten noppen

De noppen zijn belangrijk voor de grip op het voetbalveld. Als de noppen versleten zijn en er kunnen geen nieuwe meer op, omdat ze niet vervangbaar zijn, is het ook tijd voor nieuwe voetbalschoenen. De noppen verslijten nu eenmaal door het gebruik en het is ook niet fijn je zou zo kunnen uitglijden door dat je minder grip het op het veld. Dus gewoon een paar nieuwe kopen dus!

  • Je voetbalschoen is helemaal hard en stug.

Is het materiaal van je schoen helemaal hard en stug. Of het nu een leren schoen is of een synthetische, als je ze niet schoen maakt en in je tas laat zitten word het materiaal helemaal hard door de modder en word stug. zijn ze zo stijf dat je er raar van gaar lopen of de ballen schieten alle kanten op dan moet je nieuwe kopen

  • Je hebt ze gerepareerd met plakband of lijm

Heb je het gescheurde leer zelf geplakt met een stuk plakband of met sterke lijn. als het materiaal van je schoenen helemaal gescheurd is moet je ze niet gaan zelf gaan repareren. als ze echt helemaal totaal loss zijn kan je beter gewoon nieuwe kopen.

Meestal gaan een paar voetbalschoenen wel een heel seizoen mee, maar soms zelf als je ze goed onderhoud gaan ze stuk. Je kan dan beter gewoon een paar nieuwe kopen. Met deze blog weet je nu dus zeker als het tijd is om een paar nieuwe voetbalschoenen te gaan kopen.

volg ons op Facebook
Tagged ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial