Wat geef jij uit aan sportkleding?

Heb jij een speciaal budget voor sportkleding? Het zal ervan afhangen hoe intensief jij met je sport bezig bent of je veel of weinig sportkleding nodig hebt. Van zo nu en dan een keer hardlopen of mountainbiken verslijt je niet veel sportkleding. En wist je dat sportkleding meer te lijden heeft van het wassen dan van het dragen? Koop kwaliteit dan gaat sportkleding lang mee en een ander voordeel is het feit dat kwaliteit je ook draagcomfort biedt. Vochtverlies wordt opgevangen, sportkleding is snel droog en mag niet knellen.

uitgave sportkleding


Meestal zijn de sportschoenen behorend bij een bepaalde sport of de vrij algemene sportschoenen het duurste van de outfit. Maar die gaan dan ook lang mee, behalve bij kinderen, die groeien er uit! Om niet teveel te betalen en toch kwaliteit te dragen zou je de acties, aanbiedingen en outlets van de online sportwinkels in de gaten moeten houden. Op die manier is je budget steeds toereikend. Vergelijk de prijzen van de aanbieders van sportkleding, want ook daarmee kun je vele euro’s besparen.


Aanbiedingen sportkleding


Sportkleding bestaat uit: sportschoenen, sportsokken, sportbroekjes, sportshirts, trainingspak en sportondergoed. Als je slim bent en je wilt niet de maximum prijs betalen voor deze outfit, dan is het aan te raden om de online aanbieders van sportkleding goed te volgen. Je kunt de beste merken sportkleding vaak voor de helft of minder aanschaffen als er een leuke aanbieding geldt. Ben er wel op tijd bij, want op=op. Bij sportsokken lopen vaak acties van 3 paar sokken halen en 1 paar betalen, dat is toch een leuke besparing. Maar ook het 2e paar sportschoenen voor de helft scheelt je vele euro’s (en als volwassene groei je er niet meer uit).


Is de broek van je trainingspak versleten en heb je het trainingsjasje nog bijna als nieuw in de kast hangen, koop dan geen heel nieuw trainingspak, maar een losse trainingsbroek (kijk of je een leuke kleuren combi kunt maken). Wat voor sokken geldt, tref je ook vaak als aanbiedingen bij sportshirts aan. Hoe meer je er tegelijkertijd koopt des te goedkoper ze per stuk worden. Als je daar geen gebruik van maakt ben je een dief van je eigen portemonnee. Kijk regelmatig en bestel sportkleding online op het juiste moment en je betaalt niet teveel. Vooral bij het wisselen van de collecties (de seizoenen) zijn er reuze acties ook voor jou!

volg ons op Facebook
Tagged

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial