Wat je als fietser moet doorstaan

De wielrenners weten dat de enige manier waarop ze nummer één kunnen worden, is door extra kracht toe te passen om hen te helpen de zware omstandigheden van de race te overwinnen. Dit is meer van toepassing bij het racen op heuvelachtige gebieden, waarbij je meer kracht moet uitoefenen om te overwinnen. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je het fietsuithoudingsvermogen kan krijgen waarmee je een kampioen kan worden. Alle details worden hieronder gegeven.

fietser doorstaan

Je lichaamsspieren sterker maken

Hoe meer je trapt, hoe sterker je spieren worden. Dit is de beste manier om je lichaamsspieren sterker te maken, zodat je die energie kan krijgen om je te helpen door moeilijke paden te rijden, vooral op heuvelachtige gebieden.

Fietsen in een hogere versnelling

Afhankelijk van hoe sterk je spieren zijn, zet je een hoge versnelling op je fiets. Zorg ervoor dat je spieren tijdens het trappen veel kracht gebruiken om de fiets te bewegen. Als je een heel hoge versnelling gebruikt, zullen je spieren zich aanpassen aan een dergelijke weerstand en op de lange termijn zal je krachtiger worden. Na het toepassen van een hoge versnelling, zullen je spieren er baat bij hebben als je die weerstand enige tijd opneemt, want hoe meer je rijdt, hoe meer je spieren zullen worden gebruikt. Als je denkt dat deze uitrusting in orde is, probeer hem dan naar een ander niveau te brengen.

De juiste route nemen

De route die je gaat nemen, moet het versnellingsniveau bepalen. Ga op training en rijd totdat je het gevoel hebt dat de oefening voor jou werkt. De kracht van je spieren zal toenemen naarmate je het niveau van de versnelling waarop je rijdt verhoogt. De route die je kiest bij de start is zo cruciaal, dus maak er een punt van om naar een vlakkere ondergrond te gaan waar je heuvelachtige gebieden kan beklimmen, nadat je wat spierkracht hebt opgedaan. Afgezien van de kracht van je benen, moet het zuurstofgehalte in je lichaam uitstekend zijn om je fietsvermogen te vergroten.

Fietskleding kopen online

Wil je fietskleding online kopen. Dan ben je op onze website goed. Hier vind je alle fietskleding die je nodig hebt als je gaat fietsen als sport. Vind wielrenners kleding en mountainbike kleding we hebben het allemaal.

volg ons op Facebook
Tagged , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial