Welke kleding dragen met mountainbiken?

Ga je regelmatig mountainbiken en ben je hiervoor opzoek naar de juiste mountainbike kleding? In deze blog lees je hoe je de juiste mountainbike kleding online koopt. Belangrijk bij het mountainbiken is een goede helm voor de veiligheid, de juiste mountainbike schoenen en natuurlijk mooie en comfortabele kleding voor tijdens het fietsen. Wil je meer weten over de juiste mountainbike kleding, dan moet je zeker deze blog even verder lezen.

juiste mountainbike kleding

Welke kleding heb je allemaal nodig met het mountainbiken?

Mountainbike schoenen.

Deze zijn erg belangrijk als je over ruw terrein fietst zodat je veel grip hebt op de pedalen. De rubberen zolen en noppen zorgen hier goed voor. Met mountainbike schoenen is het fietsen door een bos of ander ruw terrein veel makkelijker.

Voorbeeld: https://www.sportkleding.org/product/sidi-mtb-trace-2-mountainbike-schoenen-heren-mountainbike/

Mountainbike shirt.

Een leuk mountainbike shirtje is ook er belangrijk, het moet goed zitten zodat je er geen hinder van hebt tijdens het fietsen.

Voorbeeld: https://www.sportkleding.org/product/rogelli-adventure-2-0-mountainbikeshirt-heren-shirts/

Mountainbike short.

Een fijn mountainbike broek is ook fijn om te hebben tijdens het mountainbiken. De broek moet comfortbel zitten en toch beschermen tegen bijvoorbeeld zadelpijn.

Voorbeeld: https://www.sportkleding.org/product/rogelli-adventure-2-0-mountainbikeshort-heren-broeken/

Een goede helm.

Een goed beschermende helm is ook fijn om te hebben. Het kan zeker voor komen dat je valt tijdens het fietsen in een bos ofzo. Een goede helm beschermdt je tegen letsel aan je hoofd.

Voorbeeld: https://www.sportkleding.org/product/rogelli-tecta-helm-senior-helmen/

Een paar fietshandschoenen.

Fietsenhandschoenen beschermen je handen tijdens het fietsen.

Voorbeeld: https://www.sportkleding.org/product/rogelli-cycling-gloves-presa-handschoenen/

Dit zijn de belangrijkste onderdelen van een goede mountainbikeoutfit. Zodat je goed op pad kunt en een fijne MTB-rit kan maken. De kleding is toch belangrijk tijdens het mountainbiken, niet zo belangrijk als de fiets zelf maar toch ook wel belangrijk.

Mountainbike  camera kopen

Je hebt tegenwoordig ook mountainbike camera’s voor tijdens het fietsen zodat je je spannende rit kunt vastleggen op beeld. Deze camera’s zijn te bevestigen aan de fiets of op de helm. Je hebt geen last van de camera’s. Zo kan je een fijne mountainbike rit thuis nog eens bewonderen. Of je kan het aan je vrienden laten zien om lekker op te scheppen.

Mountainbike kleding online kopen

Je kan je kleding om te fietsen nu makkelijk online bestellen. Je hebt onze voorbeelden uit deze blog, De schoenen, shirt, broek en de helm, maar je kan ook zelf nog eens rondkijken in onze online sportkleding winkel. Zo vind je altijd de juiste kleding om te gaan mountainbiken voor jou. Als je je eigen maat weet kan je erg gemakkelijk online sportkleding bestellen en als het dan niet past heb je bijna altijd de mogelijkheid om het alsnog terug te sturen en de juiste maat opnieuw te bestellen. Koop je kleding makkelijk online bij Sportkleding.org

volg ons op Facebook
Tagged , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial