Waaruit bestaat een compleet voetbaloutfit?

Ben je van plan om een compleet voetbal outfit te gaan aanschaffen omdat je bij een voetbalclub gaat voetballen en weet je niet zo goed wat je allemaal precies nodig hebt om te voetballen. Dan kan je dat in deze blog lezen wat je allemaal nodig hebt om een compleet voetbaloutfit te krijgen om te gaan voetballen.

voetbaloutfit

Het voetbal teneu bestaat uit.

Het standaard voetbal teneu bestaat uit een shirt, broekje en voetbalsokken. Als je bij een elftal gaat worden deze kleren vaak gesponsord zodat je ze van de club krijgt. Als dit niet het geval is laat de voetbal club wel weten waar je ze kan en moet kopen. Dit is zo omdat dan iedereen het zelfde outfit heeft zodat het er mooi uit ziet op het voetbalveld. Zou ook wel raar zijn als je allemaal in andere tenue speelt. Wil je een mooi voetbal teneu voor bijvoorbeeld de training dan kan je zelf kiezen. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een voetbalshirt van een bekende club ofzo. Bij ons in de shop heb je keuze voor veel voetbaloutfits.

Voetbalschoenen kopen.

De voetbalschoenen zijn denk ik wel het belangrijks van een voetbaloutfit. Je hebt veel keuze in soorten en maten en merken. Kies de juiste voetbalschoen voor jou hier is meer info. Je kan tegenwoordig ook nog kiezen uit veel kleuren voetbalschoenen, houdt dan wel rekening met de kleuren van je club, je wilt natuurlijk niet dat je voetbalschoenen vloeken met je voetbal teneu. Bezoek onze shop en kies een paar leuke voetbalschoenen uit er is keuze genoeg.

Scheenbeschermers kopen.

Scheenbeschermers zijn erg belangrijk voor je voetbal outfit. Ze beschermen je scheenbeen zodat je niet ernstig geblesseerd raakt bij een harde confrontatie of tackle. Er zijn drie soorten scheenbeschermers, namelijk scheenbeschermers met een sok eraan, deze zijn het veiligst alleen vinden sommige voetballers de sok vervelend. Je heb ook nog losse platen die je in je voetbalsok doet en scheen beschermers zonder sok die je met elastiek aan je onderbeen vast maakt. Je moet even de keuze maken welke scheenbeschermers jij het fijnst vind, vaak word er toch wel gekozen voor de scheenbeschermers met de sok eraan vast. Maar iedereen is anders dus het is je eigen keuze.

Een trainingpak kopen.

Bij sommige clubs krijg je ook een gesponsord trainingpak, deze is dan vaak voor de wedstrijden. Voor het warm lopen en als je bijvoorbeeld reserve speler bent. Een trainingspak kan je ook online kopen voor de trainingen. Er is veel keuze uit mooie trainingspakken. Je hebt veel verschillende merken trainingpakken en ook van veel bekende voetbal clubs kan je een trainingpak kopen.

Kleren voor de wat koudere dagen.

Als het buiten erg koud is en een paar graden vriest zijn handschoenen ook wel fijn tijdens de wedstrijd of trainingen. Er bestaan speciale sport handschoenen waar je goed mee kunt voetbalen. Je kan er ook voor kiezen om een maillot te dragen als het koud is onder je voetbal broek zodat je benen goed warm blijven, dit word bij jeugd voetbal vaak gedaan.

volg ons op Facebook
Tagged ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial